Login
Login:

Password:

Tiada akaun?, Daftarlah di sini sekarang, percuma! dan kecapi pelbagai faedah e-kerajaan.
Lupa password?
Pelawat Laman
Terdapat:
0 user berdaftar
dan 3 pelawat online sekarang ini.
Selamat Datang ke Portal Aduan Majlis Perbandaran Ampang Jaya!
Majlis Perbandaran Ampang Jaya sentiasa berusaha memberikan perkhidmatan yang terbaik melalui ruangan ini. YB Datuk/Datin/Tuan/Puan boleh mengemukakan maklumbalas kepada pihak majlis.


Yang Dipertua
Majlis Perbandaran Ampang Jaya
Pengumuman

Sistem Aduan Untuk Kegunaan Dalam MAJLIS
Sistem Aduan ini mengandungi 2 kemasukan.

Kemasukan 1 adalah untuk aduan utama majlis. Aduan-aduan yang diterima oleh penduduk di kawasan pentadbiran MPAJ. Aduan yang diterima akan diambil tindakan segera.

Kemasukan 2 adalah aduan dalaman yang mana aduan yang diterima oleh pegawai-pegawai MPAJ yang terlibat secara langsung di dalam memantau kawasan-kawasan yang telah diberikan mengikut zon.
Gunakan Internet Explorer V5.0 atau lebih atau Mozilla Firefox
Resolusi skrin optima 800x640.
Operasi Tunda Kenderaan Kws MPAJ
Operasi Clamp Kenderaan yang menghalang lalu lintas dan tidak mematuhi peraturan letak kereta telah dimulakan. Oleh itu diharap semua warga penduduk kawasan Majlis agar mematuhi peraturan letak kereta dan lalu lintas. Sekian terima kasih .
© Hakcipta terpelihara, Majlis Perbandaran Ampang Jaya Menara MPAJ, Jalan Pandan Utama, 55100 Pandan Indah, Kuala Lumpur.
No Telefon : 03-4296 8000 No Fax : 03-429 8050/60

Jumlah pelawat : 73999 sejak Januari 2012
Penafian :
Majlis Perbandaran Ampang Jaya tidak bertanggungjawab terhadap apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat atau daripada kecacatan atau kesilapan kandungan yang terdapat di dalam laman web ini.